Prispejte do knižnej databázy
Pridať knihu Pridať autora

Chémia potravín

0%
Viac  
Chémia potravín
V obchodoch
Do mojich kníh

Všetky obaly

Chcete si knihu uložiť do niektorého knižného zoznamu?

Stačí sa prihlásiť, alebo registrovať.
Odborná

O čom je kniha Chémia potravín?

Vysokoľkolská učebnice poskytuje študentom komplexný prehľad súčasných poznatkov o chemickom zložení potravinových surovín a potravín, o ich biochemických a mikrobiologických vlastnostiach, ako aj o významných chemických reakciách, ktoré prebiehajú v potravinových surovinách a potravinách počas ich skladovania alebo technologického spracovania a o analytických metódach využívaných v potravinárstve. (Založil/a: Mariquilla)
(Zobraziť viac   )
V obchodoch
Do mojich kníh

Štatistiky

Vydanie

 
Kniha (1)
Vydavateľstvo (rok): Nezjištěno / Jiné - 2018
ISBN: 9788055218144
Strán: 543

Komentáre

U tejto knihy zatiaľ nie sú žiadne komentáre

Prihlásenie

alebo
Cez Facebook
Cez Google
Stratené heslo?