Prispejte do knižnej databázy
Pridať knihu Pridať autora

Sója v našej kuchyni

0%
Viac  
Sója v našej kuchyni
Do mojich kníh
V obchodoch

Všetky obaly

Chcete si knihu uložiť do niektorého knižného zoznamu?

Stačí sa prihlásiť, alebo registrovať.
Hobby

O čom je kniha Sója v našej kuchyni?

SPRÁVA Z TLAČE:
Ako sa zbaviť hrozby rakoviny a infarktu

Zázračná sója
Americkí vedci objavili tajomstvo sójových bôbov a používajú ich ako najlepší liek na srdce a cievy. Látky, ktoré obsahujú, odstraňujú cholesterol, účinne sa nimi predchádza žlčovým kameňom, znižujú riziko vzniku rakoviny. Vysokokoncentrované rastlinné bielkoviny, zinok, vitamín B, vápnik a železo robia zo sóje výnimočnú a zdravú potravu.

Sójové bôby obsahujú prirodzené protirakovinové látky. Najnovšie výskumy odborníkov z univerzity v Massachusets dokazujú, že sója môže zastaviť rakovinu napadnutých buniek. Japonky, ktoré denne jedia sójovú stravu, trpia rakovinou prsníka štyrikrát menej ako Európanky.

Ten, kto denne zje za pohár varených sójových bôbov, chráni svoje srdce pred kolapsom. Lecitín a kyselina linolová nachádzajúca sa v sóji odbúravajú cholesterol, ktorý potom nemôže spôsobiť zúženie srdcových ciev. Ázijské národy jedia sóju v podobe klíčkov, syra tofu či iných produktov viac ako dve tisícročia. A majú najzdravšie srdcia na svete. (Založil/a: adika74)
(Zobraziť viac   )
V obchodoch
Do mojich kníh

Štatistiky

Vydanie

 
Kniha (1)
Vydavateľstvo (rok): Nezistené / Iné - 1196
ISBN: 80-85256-02-9
Strán: 61

Komentáre

U tejto knihy zatiaľ nie sú žiadne komentáre

Prihlásenie

alebo
Cez Facebook
Cez Google
Stratené heslo?