Najnovšie knihy so štítkom kulinárstvo
Štítkom kulinárstvo je označené 5 kníh
Všetky kategórie
Všetky kategórie
Biografia
Cestovanie
Detektívne
Detské
Dobrodružné
Duchovná literatúra
Erotické
Fantasy
Filozofia a etika
História
Hobby
Horor
Humorné
Komiks
Literatúra faktu
Odborná
Poézia
Populárno-náučné
Poviedky
Pre mládež
Román
Romantické
Rozprávky
Sci-fi
Šport
Thriller
Umenie
Vojnové
Western
Young Adult
Chata vo Švajčiarsku
Julie Caplin Pohodlne sa usaďte do svojho obľúbeného kresla, zababušte sa do deky a pri šálke lahodnej horúcej čokolády sa začítajte do romantického príbehu o zasnežených vrcholkoch švajčiarskych Álp a jednej mimoriadnej láske, ktorá svojou vrúcnosťou dokáže roztopiť ľady a zahriať srdce. M viac
Julie Caplin Pohodlne sa usaďte do svojho obľúbeného kresla, zababušte sa do deky a pri šálke lahodnej horúcej čokolády sa začítajte do romantického príbehu o zasnežených vrcholkoch švajčiarskych Álp a jednej mimoriadnej láske, ktorá svojou vrúcnosťou dokáže roztopiť ľady a zahriať srdce. M viac
Bylinky & koreniny v kuchyni
Jill Norman Nenahraditeľný sprievodca svetom lahodných chutí a vôní. Ak vás lákajú kulinárske dobrodružstvá, vydajte sa s týmto sprievodcom svetom byliniek a korenín do tajomnej, vzrušujúcej a ešte stále neprebádanej ríše chutí a vôní. Podrobný opis 120 druhov byliniek a korenín, prehľ viac
Jill Norman Nenahraditeľný sprievodca svetom lahodných chutí a vôní. Ak vás lákajú kulinárske dobrodružstvá, vydajte sa s týmto sprievodcom svetom byliniek a korenín do tajomnej, vzrušujúcej a ešte stále neprebádanej ríše chutí a vôní. Podrobný opis 120 druhov byliniek a korenín, prehľ viac
Ryby a morské plody
Kolektív autorov Svet jedlých rýb a morských plodov vo faktoch a kulinárskych obrazoch najvyššej úrovne. viac
Kolektív autorov Svet jedlých rýb a morských plodov vo faktoch a kulinárskych obrazoch najvyššej úrovne. viac
Mäso a divina
Kolektív autorov Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězí viac
Kolektív autorov Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězí viac
Kulinárska encyklopédia
Ingeborg Pils Táto príručka je sprievodcom po fascinujúcom a pestrom svete potravín. Pomôže vám pri každodenných nákupoch a poslúži ako zdroj kulinárskej inšpirácie či dodatočných informácií. Kulinárska encyklopédia sprostredkúva základné poznatky o viac než 1 000 potravinách, surovinách a pr viac
Ingeborg Pils Táto príručka je sprievodcom po fascinujúcom a pestrom svete potravín. Pomôže vám pri každodenných nákupoch a poslúži ako zdroj kulinárskej inšpirácie či dodatočných informácií. Kulinárska encyklopédia sprostredkúva základné poznatky o viac než 1 000 potravinách, surovinách a pr viac