Knihy so štítkom stolovanie v kategórii populárno-náučné
Štítkom stolovanie v kategórii populárno-náučné je označené 3 kníh
Populárno-náučné
Všetky kategórie
Biografia
Cestovanie
Detektívne
Detské
Dobrodružné
Duchovná literatúra
Erotické
Fantasy
Filozofia a etika
História
Hobby
Horor
Humorné
Komiks
Literatúra faktu
Odborná
Poézia
Populárno-náučné
Poviedky
Pre mládež
Román
Romantické
Rozprávky
Sci-fi
Šport
Thriller
Umenie
Vojnové
Western
Young Adult
Slávnostné príležitosti
Kolektív autorov Martina Jánošovová - Malý lexikon spoločenského správania sa Ste pozvaní na návštevu k priateľom? Chcete byť dobrým hostiteľom? Neviete, v čom privítať hostí? Náš minilexikon spoločenského správania sa vás prevedie cez všetky úskalia a pomôže vám zvládnuť každú situáciu, s ktorou si neviete porad viac
Kolektív autorov Martina Jánošovová - Malý lexikon spoločenského správania sa Ste pozvaní na návštevu k priateľom? Chcete byť dobrým hostiteľom? Neviete, v čom privítať hostí? Náš minilexikon spoločenského správania sa vás prevedie cez všetky úskalia a pomôže vám zvládnuť každú situáciu, s ktorou si neviete porad viac
Stolovanie I
Mária Šimková Gustav Salač Schválilo Ministerstvo školstva Slovenskej republiky pre 1. - 2. ročník učebných odborov čašník, servírka a pre 2. -3. ročník odboru kuchár viac
Mária Šimková Gustav Salač Schválilo Ministerstvo školstva Slovenskej republiky pre 1. - 2. ročník učebných odborov čašník, servírka a pre 2. -3. ročník odboru kuchár viac
Varíme na jar
Vojtech Španko Elena Š. Orthová Obsah Predhovor 5 Všeobecná časť Prispôsobenie našej výživy a stravy na jar 9 Sezóna na trhu a v kuchyni 12 Potraviny a jedálny lístok 13 Drobné praktické rady v kuchyni na jar 20 Predpisová časť Polievky 25 Mäsá 32 Hovädzie mäso 32 Teľacie mäso 38 Baranie a j viac
Vojtech Španko Elena Š. Orthová Obsah Predhovor 5 Všeobecná časť Prispôsobenie našej výživy a stravy na jar 9 Sezóna na trhu a v kuchyni 12 Potraviny a jedálny lístok 13 Drobné praktické rady v kuchyni na jar 20 Predpisová časť Polievky 25 Mäsá 32 Hovädzie mäso 32 Teľacie mäso 38 Baranie a j viac