Prispejte do knižnej databázy
Pridať knihu Pridať autora


Aplikovaná mikrobiológia požívatín

princípy mikrobiológie požívatín, potravinársky významné mikroorganizmy a ich skupiny, mikrobiológia potravinárskych výrob, ochorenia mikrobiálneho pôvodu, ktorých zárodky sú prenášané požívatinami
Viac  
Aplikovaná mikrobiológia požívatín
V obchodoch
Do mojich kníh

Všetky obaly

Chcete si knihu uložiť do niektorého knižného zoznamu?

Stačí sa prihlásiť, alebo registrovať.
Odborná

O čom je kniha Aplikovaná mikrobiológia požívatín?

Kniha sa používa vo výuke potravinárskych chemikov ako aj iných odborníkov v oblasti potravinárstva.  (Založil/a: Slavomír PB)
(Zobraziť viac   )
V obchodoch
Do mojich kníh

Štatistiky

Vydanie

 
Kniha (1)
Vydavateľstvo (rok): Nezistené / Iné - 2004
ISBN: 80-967064-9-7
Strán: 528

Komentáre

U tejto knihy zatiaľ nie sú žiadne komentáre

Prihlásenie

alebo
Cez Facebook
Cez Google
Stratené heslo?