Prispejte do knižnej databázy
Pridať knihu Pridať autora

Najlepšie hodnotené knihy so štítkom potraviny


Štítkom potraviny je označené 13 kníh


Aplikovaná mikrobiológia požívatín
Fridrich Görner   Ľubomír Valík
Kniha sa používa vo výuke potravinárskych chemikov ako aj iných odborníkov v oblasti potravinárstva.  viac
Gazdinkám od A do Z
Ružena Murgová
Vše o potravinách (recepty, správná výživa,) a nejrůznější rady o stolování a domácnosti. viac
Kulinárska encyklopédia
Ingeborg Pils
Táto príručka je sprievodcom po fascinujúcom a pestrom svete potravín. Pomôže vám pri každodenných nákupoch a poslúži ako zdroj kulinárskej inšpirácie či dodatočných informácií. Kulinárska encyklopédia sprostredkúva základné poznatky o viac než 1 000 potravinách, surovinách a pr viac
Pekne papkaj
Natália Šťastná
Kniha "Pekne papkaj" je jedinečná rodinná kuchárka, ktorá vám pomôže hravo prejsť obdobím prvých príkrmov a pritom si spoločne s celou rodinou vychutnať úžasné jedlá. Ideálna pre rodičov, budúcich rodičov a dokonca aj pre tých, ktorí sa na rodinné varenie len chystajú. Pripravte viac
Čo naozaj jeme?
Tim Spector
V priebehu svojho výskumu a lekárskej praxe britský lekár Tim Spector zistil, že existuje až šokujúco málo dôkazov týkajúcich sa našich najhlbšie zakorenených predstáv o jedle. Je soľ naozaj taká škodlivá, ako sa o nej tvrdí? Sú ryby zdravé? A čo káva, červené mäso či nasýtené tu viac
HIT: Kompletný sprievodca histamínovou intoleranciou
James L. Gibb
Histamínová intolerancia (HIT) patrí v súčasnosti medzi rozšírené ochorenia. Postihuje mnohých z nás, aj keď o jej existencii často netušíme. Jej príznakmi môžeme trpieť dlhodobo a sú také rôznorodé, že si ich zvyčajne nedáme do súvisu so stravou, ktorú naše telo nevie správne sp viac
Potraviny
Martyn Bramwell
Sprievodca po našej planéte pre mladých ochranárov vychádza v novej edícii Chráňme si svet. Hľadá odpovede na pálčivé problémy ľudstva: Koľko je na našej Zemi sýtych... viac
Ako nasýtiť planétu
Václav Smil
Ešte nikdy sme nemuseli nasýtiť toľko ľudí ako dnes. Napriek tomu nerozumieme tomu, odkiaľ naše potraviny skutočne pochádzajú, ako nás naše stravovacie požiadavky formujú a prečo to drastickým spôsobom ovplyvňuje našu planétu. Výsledkom je, že pri ekonomických, politických a každ viac
Chémia potravín
Alena Vollmannová
Vysokoľkolská učebnice poskytuje študentom komplexný prehľad súčasných poznatkov o chemickom zložení potravinových surovín a potravín, o ich biochemických a mikrobiologických vlastnostiach, ako aj o významných chemických reakciách, ktoré prebiehajú v potravinových surovinách a po viac
Ingrediencie
George Zaidan
Prvá autorská kniha popularizátora vedy, ktorý publikuje v mnohých novinách a časopisoch. Pôsobí tiež ako hostiteľ televíznych a webových relácií o chémii toho, čo dávame do seba a na seba. Jazykom zrozumiteľným laikom vysvetľuje zloženie známych potravín či pochutín, ako aj spôs viac
Vatikánska kuchárka
Daniel Anrig   David Geisser   Erwin Niederberger
Obsahuje obľúbené jedlá pápežov Jána Pavla II., Benedikta XVI. a Františka Z pápežského stola priamo na ten váš! Pápežská švajčiarska garda je elitná vojenská jednotka, ktorá ochraňuje hlavu Katolíckej cirkvi už vyše 500 rokov. Vedeli ste však aj to, že má mimoriadne blízko viac


Prihlásenie

alebo
Cez Facebook
Cez Google
Stratené heslo?